automatische Deksel opener

automatische Deksel opener

€24,95
Excl. BTW: €20,62

Zonder krachtinspanning met 1 druk op de knop jouw deksels van potten openen. Het openen van diverse soorten deksels was nog nooit zo eenvoudig!
Een deksel van een pot openen is vaak een uitdaging. Tegenwoordig zit alles stevig verpakt in blikken en potten. En ze gaan helaas niet allemaal even eenvoudig open. Met de Reifel potdeksel opener is dit probleem voor goed voorbij. Ons product werkt eenvoudig plaats de Reifel opener op de deksel van pot die open moet. Druk op de zwarte knop en het product zorgt dat het voorwerp wordt geopend.


Last van uw handen

Heeft u last van uw handen of wellicht minder kracht in uw vingers. Dan is de Reifel opener een must have in uw keukenla. Dankzij het eenvoudige design is het product makkelijk te gebruiken en opent u zonder krachtinspanning alle potten die u wenst!


Gevaarlijk
U kent het wel u draait te hard aan een pot en u krijgt last van uw pols of gewrichten .Zorg dat u de Reifel opener altijd in uw keukenla heeft liggen. Openen was nog nooit zo leuk en eenvoudig.

Voordelen

✔ Reifel opener voor het volledig automatisch openen van potten!
✔ Opent moeiteloos en veilig
✔ Ideaal voor senioren of mensen die last hebben van handen en of gewrichten.
✔ Supereenvoudig in gebruik - Plaats de batterijen, druk op de startknop en uw potje wordt geopend!
✔ Krachtige motor met een sterk openvermogen!
✔ Het vasthouden van de potten tijdens het openen is niet nodig!
✔ Geschikt voor potten met een diameter van 3-10 centimeter!
✔ werkt op 2 AA batterijen niet inbegrepen.

Wilt u ook geen zere handen meer tijdens het openen. Haal dit handige product snel in huis of geef hem cadeau aan iemand die hem goed kan gebruiken!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed